Renovatiewerken JK

Er is veel meer mogelijk met een woning dan je wellicht zult denken. Binnen en buiten de muren schuilen er vele prachtige mogelijkheden die het woongenot aanzienlijk zullen verhogen. Je kunt daarbij de volledige woning onder handen nemen met een totaalrenovatie, of per ruimte aan de slag gaan met deelrenovatie, warmtepompen, putboring of als u een elektricien nodig heeft. Bij Renovatiewerken JK kijken we niet alleen naar de woning, maar vooral naar de bewoners. We denken graag mee voor oplossingen die wonen in je eigen huis beter maken, met meer comfort en voorbereid op de toekomst. Lees meer over de diensten van Renovatiewerken JK bij jou in de regio op deze website, of neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Renovatiewerken JK werkt met je samen

Elke renovatie of groot onderhoudsproject heeft een impact op de bewoners. Het is dan prettig dat er iemand voor je klaar staat die met je meedenkt, en op zoek gaat naar oplossingen voor alle uitdagingen die op je pad verschijnen. De grootste uitdaging is keuzes maken, want de mogelijkheden bij een bestaand huis renoveren zijn nagenoeg eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Totaalrenovatie: Laat een woning de van kelder tot aan de zolder volledig renoveren voor een toekomstbestendige woning.
  • Deelrenovatie: Liever per ruimte aan de slag? Begin met de keuken of badkamer renoveren, of maak van de zolder een extra slaapkamer
  • Aanbouw bij de woning: Bouw een terras aan de woning, laat een carport plaatsen of breid de keuken verder uit, er is zoveel mogelijk met de bestaande woning dat verhuizen overbodig wordt.
  • Kelder waterdicht maken

Wat maakt Renovatiewerken JK anders?

Er zijn meerdere aannemers die groot onderhoud en renovatiewerkzaamheden kunnen verrichten, sommige zijn heel vakkundig, andere bedrijven zijn heel goedkoop. Bij Renovatiewerken JK zijn er een aantal kenmerken die onze organisatie uniek maken zoals:

  • Een huis renoveren begint met communiceren, we geven niet alleen advies, we luisteren vooral ook naar de wensen van onze klanten.
  • Wij leveren een zeer breed spectrum aan diensten, van grondwerkzaamheden tot aan gevelreiniging. We hebben de expertise en de gereedschappen in huis voor uiteenlopende werkzaamheden.
  • Renovatiewerken JK gelooft niet in standaard oplossingen, wij leveren keer op keer maatwerk. Niet alleen kunnen we zo beter voldoen aan de wensen van de individuele klant, we kunnen ook kosteneffectief onze diensten aanbieden.
  • We werken met respect voor het verleden en met het oog op de toekomst, zo kun je niet alleen wonen in een huis, maar daar ook langdurig met plezier leven.

Meer weten? Lees rustig de pagina’s op onze website, of neem direct contact op met onze collega’s voor alle mogelijkheden.

Onze Diensten