Aanbouw woning Turnhout

Wanneer er door levensomstandigheden behoefte is aan meer woon- of werkruimte hoef je niet meteen je oude huis te koop te zetten en uit te kijken naar een nieuwe woning. Aanbouw van de woning Turnhout is vaak een betaalbare en praktische oplossing om de oppervlakte van het perceel op de meest effectieve wijze te gebruiken. Denk aan een carport, veranda, schuur of werkruimte, maak optimaal gebruik van de vierkante meters rondom de bestaande woning! Renovatiewerken Turnhout JK kan de aanbouw bij de woning uitvoeren van eerste concept tot aan de oplevering. Neem direct contact op wanneer je al een plan hebt, of lees deze pagina voor wat inspiratie en praktische tips.

Aanbouw woning maakt wonen beter Turnhout

Een huis is geen vast object dat tot in lengte der dagen onveranderd blijft staan. We kunnen de woning aanpassen naar de wensen van het moment. Gelukkig bieden veel woningen extra ruimte om de woning die gebruikt kan worden voor aanbouw. De nieuwe bebouwing kan direct grenzen aan de bestaande bebouwing, het is ook mogelijk een nieuw gebouw te plaatsen. Afhankelijk van de plannen kan hiervoor een bouwvergunning nodig zijn bij de gemeente. Wanneer je meer informatie wilt over een bouwvergunning voor aanbouw bij de woning door Renovatiewerken Turnhout JK kun je contact opnemen met de professionals van Renovatiewerken JK.

Mogelijkheden voor aanbouw woning Turnhout

Er zijn diverse mogelijkheden voor verschillende situaties, laten we enkele mogelijkheden noemen voor aanbouw bij de woning:

  • Je kunt een open keuken Turnhout bij laten bouwen voor heerlijk kokkerellen in de buitenlucht.
  • Maak een eigen wellness center aan huis, je hoeft niet meer de deur uit voor een heerlijke sauna.
  • Creëer extra opslagruimte door een aanbouw te plaatsen zoals een garage of schuur.
  • Zet je auto droog naast de woning met een oprit en carport.
  • Verbind de woning middels aanbouw Turnhout met de tuin voor een verhoogde eenheid van de binnen- en buitenruimte.
  • Bij gezinsuitbreiding kan er een extra slaapkamer gebouwd worden, of wanneer er een familielid intrekt.
  • Werk voortaan vanuit huis met een kantoor aan huis, in dit geval letterlijk!

Kostenbesparing aanbouw woning Turnhout

Wanneer de woning ouder is dan vijf jaar is het mogelijk dat de aanbouw gerealiseerd kan worden tegen een lager BTW tarief. Daarnaast werkt Renovatiewerken JK altijd op basis van transparante en scherpe tarieven met een inzichtelijke offerte vooraf. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Een open communicatie wederzijds staat bij ons hoog in het vaandel, neem daarom direct contact met ons op voor vrijblijvend meer advies over aanbouw bij de woning.Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Onze Diensten