Badkamerrenovatie

badkamerrenovatie

Opzoek naar badkamerrenovatie ?

De badkamer is een belangrijke ruimte in de woning. Het is niet alleen een plek om te douchen of om je tanden te poetsen, het is voor veel mensen een ruimte om even tot rust te komen en de stress van het dagelijkse leven van je “af te spoelen”. Daarnaast is het ook gewoon een ruimte die functioneel moet zijn, je komt eigenlijk altijd ruimte te kort. Gelukkig hoef je niet altijd de badkamer geheel te vernieuwen, met badkamerrenovatie kun je veel kanten uit, en tegen scherpe tarieven. Van de leidingen vervangen of een ligbad plaatsen tot een compleet water recyclage systeem installeren, Renovatiewerken JK kan het voor je uitvoeren!

Badkamer renovatie kosten

In de onderstaande tabel vind u de kosten terug voor wanneer u uw badkamer wil renoveren. Let op dit zijn richtprijzen. voor een exacte prijs kan je best een gratis offerte aanvragen.

OnderdeelGemiddelde prijs (incl. montage en btw)
Ligbad€ 1.300
Boiler€ 1.500
Vloer€ 1.100
Douche€ 1.100
Toilet€ 750
Wastafel/lavabo€ 600
Kraan€ 250
Overige werkzaamheden€ 2.000 - € 2.900
Totaal€ 9.000 - 9.500
badkamerrenovatie  prijs

Als je kiest voor badkamerrenovatie, laat dit dan altijd door een specialist uitvoeren want er komt heel wat expertise bij te kijken. U bent dan ook volledig verzekerd van een goede kwaliteit en er komen geen onverwachte kosten bij. wil weten hoeveel de renovatie van uw badkamer kost ? Vraag dan bij ons een gratis offerte aan. Het kost slechts 2 minuten van je tijd.

Badkamerrenovatie of badkamer vernieuwen ?

Niet alle onderdelen van een badkamer slijten op hetzelfde tempo. Het is zonde om de complete badkamer te vervangen wanneer dat eigenlijk niet nodig is. Renovatiewerken JK kan met de klant in overleg bepalen welke elementen aan vervanging toe zijn, en met welke onderdelen je nog jaren vooruit kunt. Soms is het plaatsen van een nieuwe douchecabine al voldoende, de badkamerrenovatie kan ook wat ingrijpender zijn. In tegenstelling tot een badkamer compleet vernieuwen wordt er bij de badkamer renoveren goed gekeken naar de huidige kwaliteit van de diverse elementen in de badkamer. Zo is er altijd een maatwerkoplossing mogelijk waar de klant profijt van heeft.

Wat is er mogelijk met badkamerrenovatie ?

Hier zijn enkele veelvoorkomende badkamerrenovatie werkzaamheden die Renovatiewerken JK verricht bij het renoveren van badkamers :

  • Vervangen van de leidingen om lekkage tegen te gaan en de hygiëne van de badkamer te garanderen.
  • De elektra vervangen met veilige en praktische bekabeling en apparatuur.
  • Een ligbad, jacuzzi of douche met massagekop installeren. Daarmee wordt je niet alleen schoon, je zult er ook meer van genieten.
  • Opnieuw indelen van de beschikbare ruimte om optimaal gebruik te maken van het aanwezige vloeroppervlak.
  • Moderne maatregelen om energie en water te besparen zoals een waterbesparende douchekop of hergebruik van water voor andere toepassingen. Naast de verminderde impact op het milieu kun je hiermee ook kosten besparen.
  • Huidige tegels en schilderwerk vervangen of intensief reinigen, afhankelijk van de staat en levensduur.

Badkamerrenovatie begint met de planning

Bij elke ruimte renoveren starten we bij Renovatiewerken JK met een doordachte planning in samenwerking met de klant. Zo kunnen we projecten realiseren in kortere tijd en tegen lagere kosten, met een resultaat waar de bewoners lange tijd van zullen genieten.

Bespaar op uw badkamer renovatie kosten

Wilt u besparen op uw badkamer renovatie ? Een tip die we je kunnen geven is er voor te kiezen om de oude badkamer meubels en puin zelf weg te doen. U kan ook best iemand kiezen uit uw buurt, zodat u alvast geen km vergoeding moet betalen.

Badkamerrenovatie offertes aanvragen

Neem gerust contact met ons op voor advies op maat en een vrijblijvende prijsopgave.Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Onze Diensten