Badkamer renovatie goed gepland en zonder stress

Als de badkamer wordt gerenoveerd of opgeknapt, moet alles goed en grondig van tevoren worden gepland. Op deze manier kunnen onaangename verrassingen en niet in de laatste plaats veel stress worden vermeden.

Wat kan nieuw zijn in de badkamer

Badkuip, douche, wastafel, toilet - er zijn zoveel producten op dit gebied dat het vaak moeilijk is om te kiezen. Zonder zorgvuldige planning is sanitairrenovatie bijna onmogelijk. Aangezien de badkamer dan voor de komende 10 tot 25 jaar up-to-date moet zijn, moet de planning op de toekomst gericht zijn. Overigens is een barrièrevrije badkamer niet alleen iets voor oudere mensen: Ouders met kleine kinderen zijn ook blij als er geen valkuilen in de badkamer zijn. Dit is zinvol omdat de ruimte-indeling en het kleureffect hierdoor vooraf veel beter op elkaar kunnen worden afgestemd. Vooral als uw badkamer erg klein is en er geen structurele uitbreiding mogelijk is, kunnen slimme systemen alle beschikbare ruimte goed benutten en zelfs een kleine badkamer tot een echt ruimtewonder maken.

Na de planning zorgt teamwork voor een stressvrij wonder.

Je hebt veel tijd en een bekwame hand? Gefeliciteerd! Want vooral bij de renovatie van de badkamer zijn een aantal verschillende vaardigheden nodig: De elektricien legt nieuwe elektrische kabels aan en sluit de elektrische vloerverwarming zonder fouten aan. De loodgieter zorgt ervoor dat buisbreuken en verstoppingen vreemde woorden worden en installeert de wastafel, het toilet en de douche zonder te wiebelen. De tegelzetter legt de tegels voor de vloer en de muren. Verwarmingsinstallateur, schilder, gipsplaten zijn ook nodig, afhankelijk van de grootte van het bouwproject. Het is belangrijk dat het werk goed wordt gecoördineerd, want bijvoorbeeld een dekvloer heeft tijd nodig om te drogen voordat hij kan worden betegeld. Bij MyHammer vindt u ervaren professionals die weten wat belangrijk is in een badkamerconversie. Zo kunt u zich verheugen op de conversie zonder stress.

Badkamerrenovatie: wat kost het?

Wij beantwoorden deze en nog veel meer vragen op onze badkamerrenovatieonderwerppagina!

Onze Diensten