Hoeveel kost een ingegraven zwembad?

prijs ingegraven zwembad

De prijs van ingegraven zwembaden is de afgelopen jaren aanzienlijk gedaald. Het is dus redelijk om dit project te overwegen voor het plezier van het hele gezin.

Hoeveel kost een keuken?

prijs keuken

Maak een schatting van de prijs van een keuken, ontdek de prijzen van keukenontwerpers afhankelijk van je project en het merk van je keuken.

Hoeveel kost een elektrische boiler?

prijs elektrische boiler

Ondanks een soms slechte reputatie is de elektrische boiler vrij wijdverbreid. Het moet gezegd worden dat het een goede oplossing is voor bijverwarming of voor kleine ruimtes, en dat het ook compatibel is met alle soorten centrale verwarming, zowel met waterradiatoren als met vloerverwarming.

Wat is de prijs van een boiler?

prijs boiler

Boilers zijn onderhevig aan voortdurende ontwikkelingen, zowel op technisch als op economisch gebied, en zijn in verschillende categorieën onderverdeeld. Vandaag kunnen we 7 grote families onderscheiden?

Hoe installeer je een douchewand

naadloze douchewand installeren

Praktisch en zeer trendy, de naadloze douchewand is meer en meer aanwezig in badkamers. De douchewand is gemakkelijk te installeren en bespaart ruimte en tijd in vergelijking met de badkuip, die er in verschillende vormen is. Met de douchecabine kunt u zich snel wassen en geeft u uw badkamer een modern tintje. Maar om ervan te kunnen genieten, moet het eerst efficiënt geïnstalleerd worden.

7 tips voor het kiezen van een renovatiebedrijf

waterput boren

Door een bepaald renovatiebedrijf te kiezen, legt u het lot van uw huis in hun handen. Dus het is niet een keuze die lichtvaardig gemaakt moet worden. Om te voorkomen dat u een fout maakt, volgen hier onze beste tips!

Waterput boren: hoe doe je dat? Tegen welke prijs?

waterput boren

Door een put te boren kunt u profiteren van een "onbeperkte" zoetwatervoorraad voor het onderhoud van uw tuin en voor aanverwante apparaten (toiletten, geothermische energie). We zullen zien hoe u een put in uw tuin kunt maken en tegen welke prijs.

Zo maak je een badkamermeubel op maat

badkamermeubel op maat laten maken

Omdat de badkamer vaak een beperkte ruimte biedt waar wel veel sanitair in moet kunnen, is het belangrijk om slim te werken. Dat doe je bijvoorbeeld door een badkamermeubel precies op maat te maken. Zo kan je optimaal met de ruimte omgaan en heb je toch ook voldoende bergruimte. Laat je dit door een professional doen? Dan ben je er zeker van dat het goed uitpakt. Al kan je het werk ook zelf doen.

Je woning renoveren? Start met deze aanpassingen

woning renoveren

In landen als de Verenigde Staten is het heel normaal om te verhuizen wanneer je elders een iets mooier huis kunt kopen, of wanneer je een beter salaris kunt krijgen aan de andere kant van het land. In België verplaatsen mensen zich minder, en investeren liever in hun eigen huis. Op deze pagina vind je enkele belangrijke eerste stappen bij een woning renoveren.

Wat kost totaalrenovatie

Je kunt een klein deel van de werkzaamheden in huis aanpakken, maar dat is vaak dweilen met de kraan open. Je kunt ook kiezen voor totaalrenovatie. Dan pak je alle belangrijke zaken in één keer aan, wat een stuk efficiënter werkt. De overlast is weliswaar Intensiever, maar je zit niet met het hele gezin voor een lange tijd in de rommel. Wat er zoal komt kijken bij een totaalrenovatie én hoe de kosten worden berekend kun je op deze pagina lezen.

spanplafond

spanplafond glanzend met verlichting

Het laten plaatsen van een spanplafond is een van de beste opties die je maar zou kunnen overwegen als je niet al te veel geld uit wilt geven en als je de verbouwing zo snel mogelijk achter de rug wilt hebben. Wij laten je in dit artikel alles zien wat je maar moet weten over een spanplafond, zo weet je precies wat je allemaal te wachten staat bij het plaatsen van dit type dak.

Prijzen voor asbest verwijderen

Prijzen voor asbest verwijderen

Na de Tweede Wereldoorlog tot in de jaren tachtig werd asbest veel toegepast in woningen, gebouwen en installaties. Asbest had dan ook veel positieve eigenschappen. Het is brandwerend, slijtvast, sterk en relatief goedkoop. Maar tegenwoordig zijn we op de hoogte van de negatieve eigenschappen van asbest. Wanneer asbest niet meer in een gebonden toestand verkeerd kunnen asbestdeeltjes die nagenoeg onzichtbaar zijn ingeademd worden en ernstige gezondheidsklachten veroorzaken. Het is daarom wenselijk om tijdens een renovatie van je woning, alles wat van asbest is te laten verwijderen. Maar dit mag je niet zomaar doen, hiervoor moet je een gespecialiseerde asbestverwijderaar voor inhuren. Uiteraard heeft dit een bepaalde kostprijs waar je rekening mee moet houden.

Kosten nieuwbouw per m3

Kosten nieuwbouw per m3

Een nieuwbouwwoning laten bouwen is een ingrijpende beslissing waarbij je heel veel keuzes moet maken. Daarentegen is het grote voordeel van een nieuwbouwwoning dat je veel vrijheid hebt en de woning voor een groot gedeelte aan je eigen wensen kunt laten voldoen op het gebied van de grootte en het uiterlijk. Financieel heeft een nieuwbouwwoning ook een grote impact. Het is dus niet zomaar iets wat je gaat doen, want het bepaald je financiële draagkracht voor een groot gedeelte van je leven. Je zult dus voordat je een nieuwbouwwoning laat bouwen goed de bouwkosten per kubieke meter in beeld moeten hebben.

Prijzen onderhoud cv-ketel

prijzen-onderhoud-cv-ketel.png

De verwarming in veel woningen werken met behulp van een CV-ketel. Een CV-ketel zorgt ervoor dat water in radiatoren en vloerverwarming opgewarmd wordt, alsmede het kraanwater. Om je woning warm te houden is het belangrijk dat de CV-ketel goed blijft werken. Dit kun je zekerstellen door regelmatig je CV-ketel te laten controleren en te onderhouden. Alleen zo kunnen problemen voortijdig opgespoord worden, waarna onderdelen vervangen kunnen worden. De CV-ketel blijft zo goed werken en de levensduur wordt verlengd. Wil jij je CV-ketel laten onderhouden? Dan kun je dit doen door eenmalig een installateur langs te laten komen, maar het is ook mogelijk om een servicecontract af te sluiten. Om een servicecontract te overwegen of juist te kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt is afhankelijk van enkele factoren waarbij je ook de kostprijs hiervan in beeld moet hebben.

Prijs airconditioning

Prijs airconditioning

Tijdens hete zomers kan het in je huis flink warm worden. Een airconditioning in je huis installeren kan helpen om voor verkoeling te zorgen. Je kunt je woning dan aangenaam koel houden terwijl buiten iedereen aan het puffen is van de hitte. Wat veel mensen niet weten is dat een airconditioning niet alleen voor verkoeling zorgt. ‘s winters kan de airconditioning dienst doen om de ruimtes te verwarmen. De airconditioning is dus multifunctioneel inzetbaar, maar voorwaarde is dan wel dat je een goede kwaliteit airconditioner aanschaft. Belangrijk is ook om te kiezen voor een energiezuinige airconditioner, zodat je energierekening in de zomer niet ineens drastisch zal stijgen. Een goed inzicht in de kostprijs van airconditioning is daarom belangrijk om het juiste model te kiezen.

Prijzen condensatieketel

condensatieketel in uw huis te plaatsen

Wil je meer energiezuiniger je woning verwarmen? Dan kan het verstandig zijn om een condensatieketel te laten plaatsen. In vergelijking met conventionele verwarmingsketels is een condensatieketel een pak energiezuiniger. De condensatieketel gebruikt zijn eigen rookgassen om nieuw energie van te maken. Er wordt daarmee geen energie verspilt en er komen zo weinig mogelijk schadelijke gassen in de lucht. Met een condensatieketel kun je dus energie besparen, maar je spaart er ook het milieu mee. Maar de aanschaf van een condensatieketel vergt wel een investering. Je wilt daarom voordat je een condensatieketel aanschaft alle kosten goed in beeld hebben en zien op welke kosten je eventueel kunt besparen.

Prijzen voor renovatie

Prijzen voor renovatie

Wanneer je in een verouderde woning woont, dan kan het tijd zijn om de woning te laten renoveren. Een renovatie vergt veel tijd en veel ongemak en je moet een heel veel zaken denken. Dit doe je het beste al voordat de renovatie aanvangt en bij het zoeken naar een aannemer die de renovatie voor je kan uitvoeren. Een goede voorbereiding kan namelijk helpen om de kosten voor het renoveren zo laag mogelijk te houden. Zorg dus dat je vooral eerst in beeld hebt welke onderdelen in je huis je wilt renoveren en welke materialen je ervoor wilt gebruiken. Op basis daarvan kun je al enigszins een beeld vormen van de kostprijs voor de renovatie.

Badkamer prijzen

De badkamer behoort tot een veel gebruikte ruimte in de woning. De één zal de badkamer gebruiken voor enkel de noodzakelijke dagelijkse douche, terwijl een ander uren ter ontspanning in kan liggen. Een badkamer kan dan ook heel verschillend ingericht zijn. Sommige mensen hebben voldoende aan een basic ingerichte badkamer, maar je kunt ook gaan voor een luxe badkamer met alles erop en eraan. Hierdoor kan de kostprijs per badkamer ook heel verschillend zijn. Er zijn nogal wat zaken die van invloed zijn op de kostprijs van een badkamer. Hoe luxer de badkamer, des te hoger zal de kostprijs.

Keukenrenovatie prijzen

Een keuken kan gevoelig zijn aan de verschillende woontrends. Het zou dan zomaar kunnen dat een keuken in de loop der tijd er ouderwets uitziet. Soms voldoet ook de keukenapparatuur niet meer aan de moderne eisen. Een keukenrenovatie is dan een oplossing. Je hoeft geen grote verbouwing uit te voeren door de gehele keuken te vervangen, maar je kunt de keuken volledig aanpassen aan de eisen en de trends van tegenwoordig. Een renovatie is beduidend goedkoper dan een volledig nieuwe keuken plaatsen. Toch zijn er nog allerlei zaken die de kostprijs van keukenrenovatie beïnvloeden. Het is daarom verstandig om voordien inzicht te hebben in de keuzes die je kunt maken, zodat je een goed beeld van de kostprijs voor keukenrenovatie krijgt.

betonkernactivering

Er is tegenwoordig enorm veel aandacht voor het zo energiezuinig mogelijk maken van woningen. Om de CO² reductie te versnellen is het noodzakelijk dat woningeigenaren zoveel mogelijk nadenken over methodes die zij kunnen toepassen om hun woning klimaatneutraal te maken. Veel methodes passeren dan de revue, maar het is opvallend dat veel mensen nog niet behoord hebben van betonkernactivering.

Kelder waterdicht maken

Kelder waterdicht maken

De kelder is, ook al lijkt het misschien niet zo, een van de belangrijkste ruimtes van een woning. Misschien niet op het vlak van comfort en leefbaarheid, maar wel als het gaat om de gezondheid en vochthuishouding in de woning. De kelder vormt immers het verbindingsstuk tussen de ondergrond waar de woning op is gebouwd en die woning zelf. Als zich problemen voordoen in deze ruimte, dan heeft dat dus zeker gevolgen voor de rest van de woning.

Zandstralen

Zandstralen

Zandstralen is een ideale manier om onder meer eiken meubelen, balken en trappen, maar ook gevels en zelfs fietsframes weer geheel als nieuw te laten maken. Om wat voor een zandstraal klus het ook gaat, Renovatiewerken JK staat altijd voor je klaar. Met behulp van hoogwaardige zandstraal machines gaan we aan de slag om de verouderde laag lak, vernis, verf of coating van het oppervlak te verwijderen. Dit gebeurt door kleine deeltjes met een harde straal op de te schuren ondergrond los te laten.

Schilderwerken

Schilderwerken

Het schilderen van kozijnen, een muur, het plafond en het schilderen van een raam of deur? Buiten en binnen schilderen? Laat dat maar aan de professionals van JK Schilderwerken over.

Elektricien Antwerpen

Elektricien Antwerpen

Antwerpen is een stad met veel oude woningen. Het is daarom een feit dat veel Antwerpse woningen nog niet voorzien zijn van een goed elektriciteitsnetwerk. Veel Antwerpse woningen en gebouwen hebben nog netwerken die gebouwd zijn met oud materiaal dat niet meer aan de hedendaagse eisen voldoet. Dit kan tot problemen met elektriciteit leiden, waardoor elektra uitvalt of er zelfs kans is op brand. Het loont daarom om een electricien in te schakelen voor vernieuwing van de elektriciteit in je woning of bedrijfsgebouw. Elektricien Antwerpen is een elektriciën uit Antwerp met vakkundige elekctriciens die dag en nacht klaar staan voor noodgevallen, maar ook ook voor ander elektricien werkzaamheden, zoals verleggen van elektriciteitsnetwerken, plaatsen van schakelmateriaal, aanleggen van elektriciteit bij renovatie en bouw en voor noodgevallen.

Gevel bezetting herstellen op assesteen

Gevel bezetting herstellen op assesteen

Er kunnen verschillende redenen zijn om de gevel van een huis te renoveren of te herstellen. Het zal in de meeste gevallen ook noodzakelijk zijn, want een gevel bezetting die beschadigd is, laat vocht door. Wanneer doorslaand- en optrekkend vocht via de gevel naar de binnenmuren trekt, kan het in de woning voor de nodige vochtschade zorgen. Daarnaast zal een gevelrenovatie de waarde van de woning vermeerderen en is het een mogelijkheid om het aanzien van de woning flink te verbeteren of juiste te wijzigen. Dikwijls kom je bij herstelling van de gevel van een oudere woning de steensoort assesteen tegen. Assesteen kan een lastige steensoort zijn omdat het niet is opgebouwd uit bakstenen maar een soort van betonachtig geheel heeft.

Velux ramen plaatsen, de soorten en de prijzen

Velux ramen plaatsen, de soorten en de prijzen

Iedere woning is voorzien van ramen, maar ramen gaan meestal geen leven lang mee. Het is verstandig om eens in de 20 tot 25 jaar je ramen te vervangen. Vooral wanneer je houten ramen hebt, dan zullen deze houten ramen ook maximaal 25 jaar meegaan. Dit geldt dan vooral voor dakramen. Van alle ramen in een woning staat een dakraam het meeste bloot aan de weersomstandigheden, dus een houten dakraam zal na verloop van tijd beginnen te rotten. Hoewel dakramen zoveel te verduren hebben, wordt het onderhoud van een dakraam vaak achterwege gelaten. Dakramen zijn namelijk zeer lastig te bereiken en niet iedereen durft een hellend dak op te gaan. Wanneer je kwalitatief goede nieuwe ramen wilt plaatsen dan ontkom je niet aan de ramen van Velux. Velux ramen staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Velux ramen zijn goede pvc ramen die nagenoeg onverwoestbaar zijn en gemakkelijk te plaatsen.

Ikea keuken laten plaatsen

Ikea keuken laten plaatsen

Een behoorlijk groot deel van ons leven brengen we door in onze keuken. Voedzame en tegelijkertijd gezonde maaltijden worden hier minstens twee maal op de dag geprepareerd. Niet zelden vormt het ook de centrale ruimte in huis, die nog belangrijker is dan de woonkamer, omdat daar 's avonds gegeten wordt en de dag wordt doorgesproken. Een keuken die van alle moderne gemakken is voorzien en die ook de sfeer ademt die bij het huis en haar bewoners past, is iets waar men een hoge prijs voor betaalt. Zoals alles altijd aan vervanging toe is, is een nieuwe keuken plaatsen of installeren soms een 'must'. Omdat dit duur is, zien wij ook altijd mogelijkheden om delen van de keuken te hergebruiken, zodat de hele onderneming minder kosten met zich meebrengt. Een keuken renovatie behoort zo tot de mogelijkheden.

Zwembad laten uitgraven

Putboringen

Een zwembad is zonder twijfel een heerlijke luxe voor de woning, zeker als het warmer wordt en de lente en zomer eraan komen. Natuurlijk vraagt zo'n zwembad heel wat organisatie en werk teneinde er een mooi en duurzaam resultaat van te maken. De hulp van een professional voor het uitgraven van een zwembad is dan ook essentieel!

Onze Diensten