Keukenrenovatie

Opzoek naar keukenrenovatie ?

keukenrenovatie

Het is uiteraard mogelijk om een keuken compleet vervangen, maar het is niet altijd nodig om alle elementen in de keuken te vernieuwen. Met keukenrenovatie door Renovatiewerken JK pak je alleen die delen van de keuken aan die toe zijn aan een opfrisbeurt. Niet alleen kun je hiermee kosten besparen, de renovatiewerkzaamheden zijn ook minder ingrijpend dan bij een complete vervanging. Met name voor ruimtes die veel gebruikt worden zoals de keuken kan renovatie de ideale oplossing zijn. Renovatiewerken JK kan zowel een compleet nieuwe keuken installeren als een bestaande keuken naar wens renoveren.

Keukenrenovatie of een nieuwe keuken?

keukenrenovatie  voordelen

Het middelpunt in huis is vaak de keuken, dit is een plek waar gezinsleden samenkomen, waar heerlijke gerechten gemaakt worden en waar je met plezier kunt kokkerellen. Tenminste, wanneer de keuken in goede staat is en voldoet aan de eisen van deze tijd. Er zijn veel innovaties op het gebied van keukens, en gelukkig hoef je daar niet altijd de complete keuken voor te vervangen. Naast tegels plaatsen en schilderen kun je de keukenkastjes vervangen, betere apparaten plaatsen of een nieuw keukenblad installeren dat wat hoger is om rugklachten te voorkomen. Wanneer delen van de keuken nog in goede staat zijn is het zonde om de gehele keuken te vervangen, dan biedt keukenrenovatie uitkomst.

Wat is er mogelijk met keukenrenovatie ?

keukenrenovatie  op maat

Bij Renovatiewerken JK denken we graag mee met de uitvoering van de keukenrenovatie. Hier zijn alvast enkele aandachtspunten in het renoveren van de keuken :

  • Is de elektra in de keuken van goede kwaliteit? Zorg dat de bekabeling in orde is, dat de stopcontacten geaard en veilig zijn, en dat alle apparaten op de juiste wijze voorzien worden van stroom. Voorkom stekkerblokken in stekkerblokken!
  • Soms kan het grondig reinigen van de tegels al voldoende zijn, soms is het beter om het tegelwerk geheel te vervangen. Naast functionaliteit is ook de uitstraling van de keuken een overweging.
  • Steeds minder keukens zijn voorzien van een gasoven, met een multifunctionele combi magnetron kun je niet alleen maaltijden opwarmen, je kunt er ook heerlijke soufflés in bereiden en knapperige croissants maken voor het ontbijt. Renovatiewerken JK geeft praktische adviezen betreffende inbouwapparatuur die afgestemd zijn op de behoeftes van de klant.
  • Door de keuken op een efficiënte wijze in te delen kun je meer ruimte creëren, dit kan bijvoorbeeld door andere inbouwkasten te plaatsen met schuifdeuren in plaats van scharnierdeuren.

keukenrenovatie prijs

keukenrenovatie  prijs

Er zijn meer mogelijkheden met keukenrenovatie dan je wellicht zult denken, neem contact op met Renovatiewerken JK voor meer informatie over het renoveren van de keuken.Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Onze Diensten