Huis verbouwen Kortemark

Wanneer het gezin wordt uitgebreid met kinderen, of er juist personen de woning verlaten, kan het zijn dat de woning niet meer voldoet aan de mensen die er wonen. Je kunt dan verhuizen, maar dat is een zeer ingrijpende gebeurtenis. Het bestaande huis verbouwen biedt je enorm veel mogelijkheden met het vertrouwde gevoel van de bestaande omgeving. Tegen relatief lage kosten kun je een huis verbouwen op een wijze waarmee de woning weer perfect aansluit op de behoefte van de bewoners. Een huis verbouwen kan op vele verschillende manieren, Renovatiewerken Kortemark JK helpt je graag al jouw woonwensen waar te maken. Om te beginnen zullen we op deze pagina wat praktische adviezen verstrekken, neem voor vrijblijvend advies gerust even contact met ons op.

Huis verbouwen Kortemark mogelijkheden

Laten we beginnen met een kort overzicht van de mogelijkheden bij een huis verbouwen Kortemark door Renovatiewerken JK:

  • Bestaande ruimtes kunnen gerenoveerd worden zoals de keuken en de badkamer. Elementen die nog in goede staat zijn blijven behouden, en worden aangevuld met nieuwe elementen, producten en technologie.
  • De functie van verschillende ruimtes kunnen veranderen, de opslagruimte op zolder of in de kelder kan bijvoorbeeld verbouwd worden tot een speelkamer, studeerkamer, “mancave”, slaapkamer of als apartment om te verhuren.
  • Net wat ruimte tekort? Overweeg dan aanbouw, deze vorm van het huis verbouwen Kortemark geeft je meer woonruimte en biedt vele nieuwe mogelijkheden. Laat een open keuken aanbouwen, of een garage die vanuit de woning bereikbaar is.
  • In woningen met zeer hoge plafonds kun je ook een verlaagd plafond laten plaatsen. Deze ruimte kan gebruikt worden voor verschillende toepassingen, daarnaast kan het de energiekosten aanzienlijk terugdringen omdat je minder inhoud hoeft te verwarmen.
  • Over energie-efficiëntie gesproken; er zijn talloze mogelijkheden bij een huis renoveren voor isolatie van de muren binnen en buiten, de zolder, de kelder etc. Breng de energierekening naar beneden, daar profiteer je elk jaar van.

Van deelrenovatie naar totaalrenovatie Kortemark

Bij Renovatiewerken JK is er geen kamer te klein om aan te pakken en te renoveren. Dat geldt overigens ook voor grotere projecten zoals totaalrenovatie van de woning Kortemark. Wanneer je twijfelt over het renoveren van de complete woning, of liever per ruimte aan de slag gaat, kunnen we bij Renovatiewerken JK daarin adviseren. Voor elke situatie, voor ieder persoon is er een passende oplossing te bedenken. Daarbij houden we niet alleen rekening met de woning, maar ook met de portemonnee. We bekijken samen ook de mogelijkheden voor werkzaamheden op basis van een verlaagd BTW tarief en eventuele subsidieregelingen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Onze Diensten