Renovatie huis Roosdaal

Een huis verbouwen of renoveren kan een grote operatie zijn, zeker als je zelf aan de slag wilt gaan. Hoewel je veel zelf kunt uitvoeren om kosten te sparen, zijn er een aantal voordelen van de werkzaamheden (deels) uitbesteden. In overleg met de specialist kun je vooraf een goed plan opstellen voor de renovatie van een huis, en bespreken welke taken je zelf wilt uitvoeren, en wat je graag wil laten doen. Renovatiewerken JK is de specialist in de buurt die maatwerk oplossingen biedt bij renovatie in huis en rondom de woning. Van complete woningen tot losse kamers, bij Renovatiewerken Roosdaal JK denken we graag met je mee.

Renovatie huis plannen Roosdaal

Een renovatie project Roosdaal door Renovatiewerken JK begint altijd met een doordachte planning. Door vooraf alle mogelijkheden te bespreken en een tijdspad samen te stellen is het mogelijk om het dagelijks leven van de bewoners zo min mogelijk te verstoren, daarnaast heeft een goede planning bij renovatie in huis ook een positief effect op de projectprijs. Efficiënt werken is voordelig werken, en daar profiteer je van als huiseigenaar!

Wat is er mogelijk met renovatie in huis Roosdaal?

Er zijn teveel mogelijkheden om hier op te sommen, neem voor advies op maat gerust even contact met ons op. Hier zijn alvast een aantal populaire werkzaamheden:

  • Laat de keuken renoveren op basis van de huidige situatie. Een keukenrenovatie verloopt sneller dan een compleet nieuwe keuken Roosdaal, en de kosten liggen beduidend lager.
  • De zolder of kelder kan verbouwd worden tot een extra kamer Roosdaal die je voor vele toepassingen kunt gebruiken zoals een studeerkamer, fitnessruimte, slaapkamer of kamer om te verhuren.
  • De badkamer renoveren Roosdaal is erg populair, maak van een ouderwetse badkamer een heerlijk wellness center waar je helemaal tot rust zult komen. En met de huidige mogelijkheden in energie efficiëntie en waterbesparende maatregelen betaalt de renovatie zichzelf weer terug!
  • Neem ook eens de gevel en het dak onder handen, door de buitenzijde van de woning te repareren en optimaliseren kun je warmte binnenhouden, en houd je kou en vocht buiten. Ook voor het uiterlijk kan gevelrenovatie wonderen verrichten, denk maar eens aan de gevel zandstralen.
  • Het is ook mogelijk het woonoppervlak verder uit te breiden met aanbouw of bijbouw zoals het uitbreiden van de keuken, een pergola plaatsen of een carport naast de woning.

Met renovatie in huis Roosdaal kun je de woning aanpassen aan de eisen van de bewoners in deze tijd. De vertrouwde omgeving in een nieuw jasje, dat is mogelijk met de woning laten renoveren door Renovatiewerken JK.Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Onze Diensten