Aanbouw keuken Wetteren

Als je van koken houdt is de keuken nooit groot genoeg, je zou het liefst kookgerei door de hele woning plaatsen. Wanneer de keuken iets te klein is voor jouw culinaire ambities zou je een aanbouw keuken kunnen overwegen. Je kunt de keuken uitbreiden door een deel aan te bouwen, mits je daar uiteraard de ruimte voor beschikbaar hebt. Renovatiewerken JK verzorgt niet alleen werkzaamheden in de woning, we kunnen deze ook verder uitbreiden, bijvoorbeeld met een aanbouw keuken. Wat de mogelijkheden en voordelen zijn kun je op deze pagina lezen. Voor advies op maat of een vrijblijvende prijsopgave kun je ook direct contact met ons opnemen.

Aanbouw keuken mogelijkheden Wetteren

Wanneer de keuken grenst aan een buitenmuur, en je hebt ruimte om het pand beschikbaar, is het wellicht mogelijk om de oppervlakte van de keuken uit te breiden. Je hebt daarbij de optie om een nieuw deel bij te laten bouwen, of om de volledige keuken te renoveren zodat het één compleet geheel wordt. Bij Renovatiewerken Wetteren JK zijn we gespecialiseerd in renovaties en groot onderhoud, door gebruik te maken van de reeds aanwezige bebouwing en inrichting kun je als huiseigenaar veel overlast en kosten besparen. Een aanbouw keuken plaatsen kan veel extra ruimte bieden met een minimum aan overlast tijdens de werkzaamheden.

Voordelen van een aanbouw keuken Wetteren

Dit zijn de voornaamste voordelen van een aanbouw keuken Wetteren door Renovatiewerken JK:

  • Creëer meer ruimte in de keuken zonder de beschikbare ruimte in de rest van de woning op te offeren.
  • Met een keuken die uitkomt op het terras wordt de woning verbonden met de tuin voor meer woongenot.
  • Je kunt de aanbouw keuken Wetteren combineren met een keukenrenovatie zodat je met een prachtige nieuwe keuken aan de slag kunt gaan.
  • Wanneer je vaak kookt of bakt met zeer aromatische smaken zul je in huis minder last hebben van sterke geurontwikkeling omdat een deel van de keuken buiten het pand wordt geplaatst.

Bouwvergunning voor de aanbouw keuken Wetteren

Wanneer je buiten de woning een deel wilt aanbouwen heb je vaak een speciale bouwvergunning nodig. Vraag dit vooraf na bij de gemeente, we kunnen hierin ook adviseren. Als de woning ouder is als vijf jaar is de kans groot dat je in aanmerking komt voor een verlaagd BTW tarief, zo kun je betaalbaar een aanbouw keuken laten plaatsen. Daarnaast leveren we bij Renovatiewerken JK altijd hoogwaardig werk tegen concurrerende prijzen, op basis van een transparante offerte. We zullen vooraf alle mogelijkheden met je doornemen om zo een maatwerk oplossing aan te bieden.Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Onze Diensten