Gevelrenovatie Avelgem

gevelrenovatie Avelgem

Opzoek naar gevelrenovatie Avelgem ?

De gevel maakt een belangrijk deel uit van iedere woning, toch wordt er niet altijd voldoende aandacht aan besteed. Je leeft immers binnen, en ziet vaak te laat in dat de gevel ook onderhoud nodig heeft van tijd tot tijd. Met gevelrenovatie kun je niet alleen vochtinslag voorkomen, je kunt er het aanzicht van de woning flink mee verbeteren. Dat heeft ook voordeel wanneer je de woning wilt verkopen, met gevelrenovatie kun je er voor zorgen dat jouw woning de mooiste wordt in de straat! Renovatiewerken Avelgem JK levert uiteenlopende diensten op het gebied van gevelrenovatie Avelgem, op deze pagina kun je hier meer over lezen. Of neem direct contact met ons op voor advies op maat.

Voordelen van gevelrenovatie Avelgem

voordelen

Er zijn verschillende redenen om gevelrenovatie Avelgem door renovatiewerken JK uit te laten voeren, hier zijn de voornaamste:

  • Door schade kunnen er scheuren en barsten in de gevel optreden, regen en andere vormen van neerslag kunnen zo binnendringen in de woning wat kan leiden tot vochtoverlast binnenshuis.
  • De gevel ziet er weer als nieuw uit na gevelrenovatie Avelgem. Middels verschillende technieken zoals zandstralen, nevelstralen, opnieuw voegen en impregnatie zal de gevel er een stuk mooier uitzien.
  • Bepaalde methodes van gevelrenovatie Avelgem hebben ook een isolerende werking, en er zijn diverse renovatiepremies beschikbaar waarmee je de kosten voor de werkzaamheden kunt beperken.
premies

Wat is er mogelijk bij gevelrenovatie?

Er zijn verschillende technieken met elk hun eigen toepassing en resultaat zoals:

  • Zandstralen Avelgem: Door kleine zandkorrels tegen de gevel te spuiten onder hoge druk wordt het vuil verwijderd. Deze methode is met name geschikt voor gevels van baksteen.
  • Nevelstralen Avelgem: Deze methode kent veel overeenkomsten met zandstralen, met als voornaamste verschil dat de druk bij het spuiten lager ligt.
  • Stoomreinigen: Hiermee kun je goed verf verwijderen op gevels die verder nog in goede staat zijn. Met een hogedrukreiniger of een stoomgenerator kan verf verwijderd worden, vaak bij houten gevels.
  • Gevelimpregnatie: Wanneer er vochtproblemen bestaan, en je wilt de uitstraling van de bestaande gevel intact houden, kan gevelimpregnatie uitkomst bieden. Dit is een laag zonder kleur die voorkomt dat neerslagwater in de woning kan binnendringen.
  • Opnieuw voegen: Door de voegen onbehandeld te laten kunnen er naar verloop van tijd scheuren en barsten ontstaan, dit kun je voorkomen of repareren door voegwerkzaamheden te verrichten.

Bescherm de woning vanaf de buitenzijde met gevelrenovatie Avelgem, en geef het hele huis een Hollywood make-over. Voor cosmetische ingrepen, isolatie of beide kan Renovatiewerken JK een passende oplossing bieden op basis van scherpe tarieven met een uitstekende service.Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Onze Diensten