Zolderrenovatie Hoeselt

zolderrenovatie Hoeselt

Opzoek naar zolderrenovatie Hoeselt ?

De zolder biedt veel mogelijkheden die lang niet altijd optimaal benut worden, met zolderrenovatie Hoeselt door Renovatiewerken JK tover je een stoffige ruimte binnen korte tijd om in een nieuwe slaapkamer, een hobbyruimte of wellicht een studentenkamer om wat extra geld te verdienen. Zolderrenovatie Hoeselt is ook een uitstekende methode om de woning beter te isoleren en energie te besparen, warmte stijgt immers op naar boven. Renovatiewerken JK kan het volledige traject verzorgen, van concept tot oplevering. Ook zijn er een aantal zaken die je zelf kunt uitvoeren om kosten te besparen. Meer hierover kun je op deze pagina lezen, of neem voor meer informatie gerust even contact met ons op.

Zolderrenovatie Hoeselt verbetert de kwaliteit van de woning

Elke woning heeft een beperkt aantal vierkante meters om te gebruiken, het vloeroppervlak van de zolder wordt lang niet altijd optimaal benut. Dit is een plek waar vaak stoffige dozen staan, een opslagruimte voor spullen die je toch niet meer gebruikt. En als je de dozen opent merk je dat voorwerpen vies of beschimmeld zijn omdat de zolder niet voldoende geïsoleerd is. Bij Renovatiewerken JK besteden we veel aandacht aan zolderrenovatie omdat je hiermee niet alleen nieuwe functionaliteit aan de zolder kunt geven, het kan ook de waarde van de woning verhogen.

Mogelijkheden en voordelen met zolderrenovatie Hoeselt

mogelijkheden

Hier zijn enkele praktijkgerichte tips voor het gebruik van de zolder:

  • Bouw de zolder om tot extra slaapkamer, bij gezinsuitbreiding of als logeerkamer. HIerbij wordt rekening gehouden met isolatie, ventilatie en denk ook aan de voordelen van een extra groot venster of dakkapel.
  • Maak een losse ruimte zoals een studentenkamer en verhuur deze om extra inkomsten te genereren. Voor deze toepassing zal er naast elektra ook wat sanitair nodig zijn, of een keukenblok.
  • Door de zolder te isoleren kun je flink besparen aan energiekosten, omdat de meeste warmte via het dak naar buiten ontsnapt. Daarnaast kun je ook vocht in huis tegengaan door het dak te isoleren en lekkages te voorkomen.
  • Uiteraard is een zolder een uitstekende locatie om goederen te stallen, met zolderrenovatie Hoeselt kun je de ruimte optimaal inrichten voor deze toepassing. Zorg dat de luchtvochtigheid op orde is, laat praktische verlichting plaatsen en isoleer het dak.

Goedkope zolderrenovatie

Bij Renovatiewerken Hoeselt JK denken we in oplossingen, voor elke toepassing zijn er verschillende mogelijkheden met elk hun eigen prijskaartje. Daarnaast zal een extra zolderkamer ook de waarde van het huis doen stijgen, daar kun je bij een eventuele verkoop in de toekomst voordeel mee behalen.Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Onze Diensten