Elektricien Gent

Elektricien uit Gent nodig die van wacht is ?

Gent is een stad met veel oude woningen. Het is daarom een feit dat veel Gentse woningen nog niet voorzien zijn van een goed elektriciteitsnetwerk. Veel Gentse woningen en gebouwen hebben nog netwerken die gebouwd zijn met oud materiaal dat niet meer aan de hedendaagse eisen voldoet. Dit kan tot problemen met elektriciteit leiden, waardoor elektra uitvalt of er zelfs kans is op brand. Het loont daarom om een electricien in te schakelen voor vernieuwing van de elektriciteit in je woning of bedrijfsgebouw. Elektricien Gent is een elektriciën uit de regio Gent met vakkundige elekctriciens die dag en nacht klaar staan voor noodgevallen, maar ook ook voor ander elektricien werkzaamheden, zoals verleggen van elektriciteitsnetwerken, plaatsen van schakelmateriaal, aanleggen van elektriciteit bij renovatie en bouw en voor noodgevallen.

Een dringende elektriciën nodig?

De dringende nterventies van onze elektriciens in Gent

Er zijn verschillende redenen om elektriciens in te huren. Wanneer je een stroompunt tekort komt en een extra stopcontact wilt laten installeren dan kun je een dringende elektricien inhuren om dit te laten uitvoeren. Voer je een renovatie uit van je woning in Gent en besluit je om het gehele elektriciteitsnetwerk te vervangen voor een netwerk dat aan de hedendaagse eisen voldoet, dan is daar een specialist voor nodig. Elektricien Gent kan u de juiste elektriciens leveren die dit op professionele en vakkundige wijze voor u kunnen regelen. Ook voor het bedrijfsleven kan Elektricien Gent ingeschakeld worden. Bedrijfsgebouwen, vooral met grote industriële machines hebben een uitgebreid elektriciteitsnetwerk die nauwkeurig onderhouden moet worden. De elektriciens van Elektricien Gent hebben de expertise om het netwerk optimaal up-to-date te houden en wanneer nodig in noodgevallen in te springen om het probleem op te lossen.

Elektrieker van wacht nodig?

Regio Groot Gent

Postcodes uit regio Gent:

 • 9000
 • 9030
 • 9031
 • 9032
 • 9040
 • 9041
 • 9042
 • 9050
 • 9051
 • 9052

Elektricien Gent

Een probleem met je elektriciteitslevering komt in de meeste gevallen altijd onverwachts. Vooral als je zelf geen verstand van elektriciteit hebt, dan is dit niet zomaar op te lossen. Schakel daarom een elektrieker van wacht in. De elektrieker van wacht staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor je klaar om ingeschakeld te worden voor noodgevallen. Als thuis je elektriciteit is uitgevallen dan is snel handelen namelijk belangrijk, want je kunt niet dagenlang je koelkast en vrieskast ongebruikt laten, want dan kunt je de gehele inhoud weggooien. De elektriciens van Elektricien Gent zijn gesitueerd in regio Gent dus kan de elektrieker zeer snel op locatie aanwezig zijn zoals in postcode 9000 of 9040 en dat is wel zo prettig.

Diensten en opdrachten die je door elektriciens kan laten uitvoeren

Een electricien heeft een breed takenpakket en kan ingezet worden voor tal van werkzaamheden met betrekking tot elektriciteit. Ook bij Elektricien Gent kun je terecht voor de volgende diensten:

Algemene elektriciteitswerken

De algemene elektriciteitswerken van elektriciens bestaan vooral uit het aanleggen en onderhouden van elektriciteitsnetwerken. Dit kan gaan om om nieuwbouwwoningen, renovatiewoningen, maar ook in bedrijfsgebouwen en fabrieken is een elektrieker nodig, want onderbreking van het productieproces door stroomproblemen kost veel geld.

Aanleggen van strook in een gebouw

De Gentse woningbouw loopt goed en daardoor zijn elektriciens nodig voor het aanleggen van stroom. Dit is niet een kwestie van even een paar draadjes aansluiten, maar de elektricien moet een tekening kunnen lezen hoe het netwerk aangelegd moet worden. Meestal hoort het slepen van sleuven in de muren ook tot de taken van de elektricien.

Stopcontact laten plaatsen

Een stopcontact laten plaatsen behoort niet tot de allermoeilijkste taken van elektriciens. De elektriciën weet alles over het verschillende schakelmateriaal, waardoor de klant de juiste keuze kan maken voor een stopcontact.

Elektriciteit laten leggen

Wanneer je een goed elektriciteitsnetwerk in je woning in Gent wilt laten leggen, schakel dan een elektriciën in. Je weet dan dat je netwerk vakkundig gelegd is en je er in de toekomst geen problemen mee krijgt.

Domotica installeren

Alle technieken integreren in één automatisch systeem: dat is waar domotica voor staat. Zo beheert u comfortabel, energiebesparend en veilig uw eigendom. Domotica vormt een link naar de toekomst waarbij u zelf thuis of vanop afstand al uw elektronische toepassingen via een compact systeem kunt beheren. Via uw geautomatiseerde installatie bedient u via uw smartphone of tablet de sterkte van uw verlichting of muziek, regel je vanop afstand de temperatuur van je verwarming en activeer je de veiligheidscamera’s of de inbraakbeveiliging. Domoticatoepassingen maken het leven gemakkelijk en aangenaam. De mogelijkheden zijn onbeperkt maar de kostprijs ligt iets hoger dan bij een gewone elektrische installatie. Vraag vrijblijvend offerte van de elektriciens domotica uit de regio Gent. Zij kunnen u perfect adviseren en begeleiden naar wensen en prijs.

Elektrische installatie bij renovatie woning

Als je je woning laat renoveren, gebruik dan nooit opnieuw je oude elektrische installaties. Veel beter is het om de electricien een nieuw elektrische installatie te laten installeren, die volledig voldoet aan de eisen van deze tijd.

Aarding plaatsen

Heb je thuis nog een elektrische installaties zonder aarding? Overweeg dan om door de electricien aarding te laten plaatsen. Aarding zorgt er namelijk voor dat bij kortsluiting de elektrische installatie uitgeschakeld wordt. Hiermee voorkom je dat je in aanraking met kortsluiting komt en het voorkomt brand en schade aan elektrische apparaten.

Verlichting plaatsen

De ideale verlichting voor uw woning moet praktisch, spaarzaam en sfeervol zijn. Via een lichtplan dat je samen opstelt met de elektricien van uw keuze, bepaal je de sterkte en de hoeveelheid van uw lichtpunten en of je gebruik maakt van functionele verlichting of sfeerverlichting. U overloopt de mogelijkheden per ruimte en de keuzes om gebruik te maken van led verlichting, dimmers, lichtbalken, vloerverlichting of noodverlichting. Met een goed lichtplan kan u uw energiefactuur laag houden en een intelligente plaatsing van uw verlichtingsnetwerk bespaart u kostbare energie die niets tekort doet aan het lichtrendement.

Populaire dienstaanvragen: electricien Gent, elektrisch installatie Gent, electricien gezocht Gent,…

Kleine elektriciteitsklussen - enkele lusters en verlichting ophangen - Electriciteit keuken - Defecte stopcontacten - Sporadisch uitvallen elektriciteit na defect kookvuur - Inkorten snoer lampenkap en ook nieuwe jockey plaatsen in lamp - Herplaatsen stopcontacten, lichtpunten en doortrekken elektriciteit naar badkamer - kleine elektriciteitswerken - Doortrekken elektriciteit voor extra lamp - Kabel elektriciteit inslijpen en lamp monteren - len - Lampen ophangen - Stopcontacten, wandlicht en plafond - glasvezelkabel - loskoppelen gasfornuis en plaatsen elektrische oven (+ eventueel plaatsen extra stopcontact) - Kabel modem leggen - stopcontact vastzetten / herstel prise - Industriële elektriciens - Montage stopcontact - rolluik - motor kapot? - kabel los? - ...? - Installatie plafondventilator - Geen electriciteit meer in keuken. - Kleine elektriciteitswerken - Installatie kabel - Aansluiten lichtarmaturen binnen en buiten - Verlichting aansluiten - lamp bevestigen - Electricien - Attest van elektriciteit is afgekeurd - Kleine aanpassingen ekejtriciteitskast door bijplaatsen kleine kast voor deurbel en oven. Liefst vandaag nog uit ge - lampen en stopcontacten - tuinverlichting aanpasen - Aardingspen slaan + uitmeting aarding - onvindbaar defect in de leiding - Nazicht electriciteit traphal + ontdubbeling electriciteitskast - Vervanging TL lamp armatuur - 2 lamparmaturen ophangen/vervangen - Netwerkbekabeling leggen van voordeur tot huiskamer - Depannage van een circuit licht & stopcontact - Reviseren boiler x kachel op aardgas x aansluiten fornuis - Klussen - Elektricien - Elektrische werken - Electriciteitsklusjes - Dimmer kapot- licht wekt nog - Vervolg luchter - Electricien voor bel en luchters - elektrische toestellen checken op verbruik - electriciteit aanpassen voor inbouwoven - installeren verlichting in gang, washokje en kasten - Elektricien dringend - Stopcontacten, lichtschakelaar, lamp - ophangen 3 lampen - Klusjes - Hanglamp bevestigen - Eendraadschema + electro klusjes

Welke werken wil je laten uitvoeren door Elektricien in Gent?

 • nieuwe elektrische installaties of grote aanpassingen
 • kleine aanpassingen aan bestaande installaties
 • alarmsysteem plaatsen
 • zonnepanelen plaatsen
 • elektriciteitskeuring
 • LED verlichting

Onze Diensten