Elektricien

Elektricien

Wij brengen u in contact met de juiste elektricien in uw regio.

Welkom bij Renovatiewerken en Elektricien JK, dé specialist in elektriciteitswerken voor heel België. Op deze pagina geven we u meer informatie over onze diensten, wanneer u direct hulp nodig heeft van een professionele elektricien kunt u contact opnemen met onze spoedservice. Ook voor advies over elektriciteitswerken, elektriciens en elektrische installaties binnen en buiten de woning kunt u gebruik maken van ons contactformulier. U kunt dag en nacht vertrouwen op Renovatiewerken en Elektricien JK! U kan op ons rekenen voor al uw aansluiten installaties, kortsluiting, vernieuwen elektriciteit, verwarming en domotica. U kan uw gratis en vrijblijvend offertes en prijs vandaag nog aanvragen.

Uw elektricien in België

Uw elektricien in België

Onze specialisten werken door heel België en zijn direct oproepbaar. Er zijn veel verschillende soorten gebouwen die allemaal weer een andere aanpak vereisen. Oude gebouwen en nieuwbouw, kleine particuliere woningen en grote kantoren, er is een grote variëteit in gebouwen door het hele land. Het is niet altijd direct duidelijk te zien of de bestaande elektra in goede staat is, en bij nieuwe bedrading moet ook rekening gehouden worden met een moderne wijze van leven. Met nieuwe technologieën als slimme apparaten die via internet bestuurd worden en energiebesparende oplossingen, zijn de eisen voor goede elektra in huis sterk veranderd de afgelopen decennia. Renovatiewerken, elektriciteitswerken en Elektricien JK kan zowel onderhoudswerkzaamheden verrichten bij oudere panden, de elektra geheel vernieuwen of moderne elektra onderhouden en verder uitbreiden.

Elektra binnen en buiten de woning

Onze dienstverlening stopt niet in de woning, ook rond de woning kan Renovatiewerken en Elektricien JK diverse werkzaamheden verrichten. Van licht in de tuin tot aan elektrische poorten of het aansluiten van een bewakingscamera, we voeren alle soorten elektriciteitswerken voor u uit. Bij elektra buiten moet uiteraard met uiterste precisie gewerkt worden wegens additionele risicofactoren als neerslag en ongedierte. Daarnaast zijn er veel nieuwe mogelijkheden bijgekomen op het gebied van huisautomatisering. Ook daarover kunnen onze specialisten en elektriciens u adviseren.

Diensten van Renovatiewerken en Elektricien JK

Iedere klus vergt een maatwerk oplossing, hier noemen we alvast de meest voorkomende werkzaamheden:

 • Bekabeling reparen: Zijn er kabels beschadigd, wellicht tijdens werkzaamheden in de tuin of door knagende huisdieren, dan kan Renovatiewerken en Elektricien JK de beschadigde bekabeling repareren. Binnen in huis, buiten de woning, zichtbare elektra of in de wanden; u kunt op ons vertrouwen.
 • Nieuwe bekabeling plaatsen: Er zijn veel oudere panden in België met verouderde elektra. Denk aan kabels die versleten zijn, niet de gangbare kleurcodering bezitten of elektra die in de loop der jaren op een onvakkundige wijze uitgebreid is. Onze elektriciens kunnen nieuwe bekabeling in en rond de woning plaatsen en de oude elektra vakkundig en zonder schade aan de woning verwijderen.
 • Storingen verhelpen bij elektriciteitswerken: Heeft u een storing in huis? Neem dan direct contact op met Renovatiewerken en Elektricien JK om deze te verhelpen. Het is niet altijd duidelijk waar de oorsprong van de storing zich bevindt, onze specialisten kunnen snel en veilig het probleem opsporen en deze oplossen.
 • Schakelaars: Wellicht wilt u de oude schakelaars vervangen, nieuwe schakelaars plaatsen of een speciale schakelaar laten monteren zoals een tijdschakelaar of een dimmer. Geen probleem, vertel ons wat u nodig heeft en onze elektriciens zorgen voor de oplossing.
 • Elektrische sloten: Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van elektrische sloten in en rond de woning. Dat werkt in veel gevallen ideaal, het is veilig en eenvoudig in gebruik. Helaas brengen elektrische sloten ook nieuwe uitdagingen met zich mee, zorg daarom dat alle sloten met elektriciteit op de juiste wijze gemonteerd worden en beveiligd zijn. In een aantal gevallen kan een backup accu uitkomst bieden voor het geval dat de stroom tijdelijk uitvalt.
 • elektriciteitswerken : Poorten en deuren: In de ochtend uit de garage of carport rijden zonder de garagedeur of het hekwerk met de hand te openen; het is eenvoudiger en vaak ook goedkoper dan u zult denken. U hoeft in veel gevallen geen nieuwe deuren aan te schaffen, omdat veel deuren en poorten uit te breiden zijn met een elektrisch systeem. Wij kunnen zorgen voor poorten en deuren die van afstand te bedienen zijn; voor gemak, veiligheid of als hulpmiddel voor minder valide bewoners. Informeer vrijblijvend naar de oplossingen voor elektrische poorten en deuren bij Renovatiewerken en Elektricien JK.
 • Huisautomatisering: Dit is een relatief nieuwe en zeer populaire dienst die onze specialisten voor u op maat kunnen verzorgen. Huisautomatisering, domotica of de slimme woning zijn allemaal termen voor “slimme” apparaten in huis die u veel werk uit handen kunnen nemen, en wonen veel plezieriger zal maken. Van lampen en verlichting die dimbaar zijn tot een thermostaat die automatisch omlaag gaat zodra u vertrekt uit de woning. Met huisautomatisering of domotica wordt het leven een stuk aangenamer.
 • Beveiliging: Renovatiewerken en Elektricien JK kan naast de elektra ook de benodigde oplossingen voor beveiliging, verlichting in en rond de woning leveren. Denk aan een bewakingscamera op basis van een IP verbinding, zo kunt u vanaf iedere locatie de beelden online bekijken. Of een alarmsysteem in huis, sensoren op de sloten of een rookmelder. Zorg dat u veilig en zonder zorgen kunt wonen, onze experts en elektriciens informeren u graag over alle mogelijkheden.
 • Krachtstroom oplossingen: Wanneer u meer “power” nodig heeft kunt u ook terecht bij Renovatiewerken en Elektricien JK. Wij bieden ook krachtstroom oplossingen die veilig, efficiënt en betaalbaar zijn. Dit is bij uitstek een klus die u beter kunt uitbesteden aan de specialisten, niet alleen voor uw persoonlijke veiligheid maar de verzekering kan ook om een attest verzoeken.
 • elektriciteitswerken : Energiebesparing: Bij Renovatiewerken en Elektricien JK kijken we niet alleen naar elektriciteit gebruiken, maar ook naar stroom besparen. Zo kunnen we adviseren over energiebesparende oplossingen zoals zonnepanelen op het dak, integratie van “slimme” apparaten en de installatie van hardware en software om het stroomgebruik te monitoren. Ook met eenvoudige oplossingen zoals LED verlichting en stopcontacten die op afstand te bedienen zijn kunt u al energie besparen.
 • 24/7 service: We staan er niet altijd bij stil hoe belangrijk elektriciteit in ons leven is, pas wanneer de elektra niet meer goed functioneert worden we geconfronteerd met het belang van elektra. Gelukkig staan onze specialisten dag en nacht voor u klaar, neem onmiddellijk contact op met onze spoedservice wanneer u problemen heeft met de elektra in huis.

Elektricien kosten

Voor een aantal van bovenstaande werkzaamheden aan uw elektra kunnen we snel het tarief bepalen, in andere gevallen zullen we ter plekke de situatie moeten bekijken. Renovatiewerken en Elektricien JK werkt met specialisten die uitgerust zijn met moderne apparatuur, bij het aanleggen van bekabeling en het installeren van apparatuur in huis werken we exclusief met hoogwaardige materialen. Toch kunnen we dankzij een goede planning en efficiënte werkwijze onze diensten tegen zeer scherpe tarieven uitvoeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgaaf van onze elektriciens.

Spoedcentrale elektriciteitswerken

Een probleem met de elektra komt vaak op een ongelegen moment, dan is het goed om te weten dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week een beroep op ons kunt doen. We kunnen door heel België snel ter plekke zijn om uw problemen met elektriciteitswerken direct op te lossen. In de avonduren kan het zeer vervelend zijn wanneer u geen licht meer heeft, er zijn ook veel apparaten in huis zoals de koelkast of de wifi router die altijd aan moeten staan. Wanneer er zich een gevaarlijke situatie voordoet is het verstandig direct contact op te nemen met onze klantenservice, we kunnen dan snel iemand langs sturen en advies geven over de meest veilige manier van handelen.

U kunt rekenen op Renovatiewerken en Elektricien JK

Als specialist in elektriciteitswerken bedienen we al jarenlang onze klanten door heel België, we doen iedere dag weer ons uiterste best om onze klanten perfect van dienst te zijn. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent, neem daarom vandaag nog contact op met Renovatiewerken en Elektricien JK en plan een afspraak in.
U kan een aanvraag doen voor elke regio in Vlaanderen zoals Antwerpen, Gent, Brugge, Limburg

Welke werken kan je laten uitvoeren?

 • nieuwe elektrische installatie of grote aanpassingen
 • kleine aanpassingen aan bestaande installatie
 • alarmsysteem plaatsen
 • zonnepanelen plaatsen
 • elektriciteitskeuring
 • LED verlichting

Onze Diensten