Nieuwe elektrische installatie

Nieuwe elektrische installatie

Voldoet uw huidige elektra niet meer? Wilt u de woning voorbereiden op de toekomst? Een nieuwe elektrische installatie biedt vele mogelijkheden, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Elektricien JK is uw partner in elektra, we werken niet alleen VOOR u, maar ook MET u om samen de beste oplossing te realiseren.

Nieuwe elektrische installatie begint met een plan

Of het een nieuwbouwwoning betreft of een bestaand pand, bij een nieuwe elektrische installatie overleggen we met de opdrachtgever wat de mogelijkheden zijn, en met welke zaken u rekening moet houden. Doordachte elektra is immers ook toekomstbestendig, u weet op dit moment nog niet welke elektrische apparaten u over enkele decennia in huis zult hebben.

Het slimme wonen

De Smart Home wordt steeds populairder, diverse apparaten worden draadloos via een router met elkaar verbonden. Elektricien JK kan u adviseren over de mogelijkheden nu, en op welke wijze u een nieuwe elektrische installatie kunt opzetten die later uitbreidbaar is met nieuwe functionaliteiten. Stroom gaat via kabels, data gaat steeds vaker door de lucht.

Verder dan de voordeur

Voor Elektricien JK houdt elektra niet op bij de drempel, met toepassingen als beveiligingscamera’s, automatische poorten en verlichting in de tuin zijn er volop mogelijkheden rond de woning. Met een nieuwe elektrische installatie van Elektricien JK weet u zeker dat het werkt én dat alles veilig wordt aangesloten. Zo geniet u nog meer van uw woning, ook wanneer u buiten bent!

Onze Diensten